Livet er skønt med en campingvogn

campingvognSelvom jeg elsker at undervise og nyder samværet med alle de skønne unge mennesker, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg hele foråret går og venter på, at det bliver sommerferie. Så skal vi nemlig på eventyr hele familien i vores skønne campingvogn.

Vi pakker til 14 dage og drager så af sted. Nogle år har vi en destination andre år kører vi bare ud i det blå og ser, hvad der sker. Vi kører gerne sydpå, så vi kan få lidt varme og sol, men har også brugt mange timer på de danske landeveje.

Nogle nyder at vende tilbage til det samme sted igen og igen. Vi vil gerne opleve nyt og vender derfor sjældent tilbage til samme campingplads igen og igen.

Drengene vil heldigvis stadig gerne med og med alle de moderne tekniske vidundere er de stadig i tæt kontakt med vennerne selvom vi befinder os 1.000 km væk fra Danmark.

Vi plejer at være det samme sted et par dage for derefter at drage videre på nye eventyr. Uanset hvor vi kommer hen, er der spændende ting at opleve og spændende mennesker at snakke med.

For os er det den helt perfekte måde at nyde ferien på. Vi slapper af og lader op til hverdagen, der jo altid banker på igen.

Er vejret med os tager vi også gerne på weekendture i forsommeren. Så finder vi en skøn plads her i landet og slår os ned et par dage. Drengene vil gerne have swimmingpool, minigolf og andre sjove ting, så det kigger vi naturligvis efter, når vi beslutter os.