Hobro og fodbold

Der var næppe mange, der havde troet på, at Hobro nogensinde skulle spille fodbold i den bedste række og så endda komme så godt fra start, som de gjorde.

Jeg har altid interesseret mig for fodbold og ser gerne landskampe og store internationale kampe i fjernsynet. Jeg har også set en del kampe som tilskuer på forskellige stadions og været i Parken flere gange. Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har fulgt Hobro igennem mange år, men nu hvor det er muligt at se Superliga nærmest i baghaven har jeg anskaffet mig et årskort og forsøger at se så mange kampe som muligt. Ofte kan jeg lokke en eller begge drenge med ind til lidt bold og det er en super hyggelig måde at være sammen med dem på.

De spiller begge fodbold på hyggeplan og vi kan få os nogle gode snakke både før og efter kampene.

Naturligvis holder jeg med Hobro, men for mig er det ligeså meget nydelsen ved at se nogle af de store klubber i Danmark og deres gode spillere, der trækker. Vi har også snakket om, at vi vil planlægge en tur til København den weekend Hobro møder FCK og så både se fodbold og opleve en lang række af de mange tilbud, som byen har.

Jeg spiller ikke selv fodbold mere. I stedet elsker jeg at løbe og forsøger at komme af sted så mange dage som muligt. Jeg spillede i mine unge år, men har lagt det på hylden.