Første blogindlæg

Dette er mit første indlæg, så bær over med mig! Jeg har fulgt med i en del blogs de sidste år og elsker at følge de samme personer i stort og småt. Derfor har jeg nu fået blod på tanden til selv at give mig i kast med det. I perioder vil der være mere at fortælle om end i andre, men jeg vil forsøge med jævne mellemrum at lave indlæg.

Jeg hedder Urban Ussing. Jeg er midt i fyrrerne og bosiddende det smukkeste sted i Danmark, nemlig i Mariager. En hyggelig lille og yderst charmerende by som har alt, hvad man behøver i hverdagen. Jeg bor i et hyggeligt lille byhus sammen med min kone og 2 halvstore drenge.

Jeg arbejder som lærer på en større skole i nabobyen. Jeg har valgt, at jeg ikke vil bo i den samme by, som jeg er lærer i – for mig fungerer det rigtig godt. I min fritid elsker jeg at løbe og følger gerne med i sport. Både som tilskuer når mine børn spiller kamp, på stadion og hjemme foran fjernsynet.

Derudover går jeg op i mit hus og min have og nyder i det hele taget både hverdagen og ferierne, hvor vi gerne spænder campingvognen bag bilen og drager ud i Europa.